sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ubbink și Vukcevic pleacă de la UTA! Roger și Batha sunt cu semnul întrebării, la fel și Chindriș

  de Lucian Dănilă | 7 iunie 2023, 3:39 PM | Sport

  0

  UTA, sub comanda lui Mircea Rednic, își restructurează din temelii lotul în vederea sezonului care urmează. După ce s-a salvat în extremis de la retrogradare, gruparea arădeană se desparte de mulți jucători în această vară, toate modificările fiind făcute la sugestia lui Mircea Rednic.

  S-a renunțat încă dinainte de jocul de la Buzău la Erico, Cascini și Benzar. Acum, lista a fost completată cu Dragoș Balauru, Mihai Dobrescu, Haralambie Mociu și Salvatore Marrone, dar și Desley Ubbink și Marko Vukcevic, ultimii doi fiind titulari în majoritatea meciurilor din ultimele două sezoane.

  „Curățenia” nu se va opri aici. Se vor purta discuții cu Milosevic, cu Keșeru sau cu Willie Barbosa, jucători pe care Rednic nu ar vrea să se mai bazeze în campionatul viitor, dar toți trei au contracte cu clubul. La fel stau lucrurile și în cazul fundașului Andrei Chindriș, jucător pe care Rednic ar vrea să conteze, dar care pentru a rămâne la UTA va trebui să accepte o reducere salarială pe care să o compenseze cu bonusuri de performanță.

  Tot cu semnul întrebării sunt Roger și Batha, doi jucători de bază ai echipei arădene, dar totodată doi jucători care sunt văzuți ca problematici. „O decizie în ceea ce privește renunțarea la jucători am luat-o și în urma evenimentelor din săptămâna de dinaintea meciului de la Buzău. Doi jucători sunt pe listă în urma a ce s-a întâmplat în acele zile”, spunea Mircea Rednic.

  La discuții va fi chemat inclusiv căpitanul Alexandru Benga pentru că, din informațiile noastre, și lui i se va propune o reducere salarială. De asemenea, vor fi purtate noi negocieri și cu Paul Anton, jucător pe care Rednic dorește să conteze și în viitoarea stagiune.

  Până în acest moment, sunt siguri de locurile lor în lotul Bătrânei Doamne din sezonul 2023-2024, portarii Florin Iacob și Danylo Kucher, urmând a fi adus încă un portar. Un alt jucător care se pare că va rămâne în procente de sută la sută este fundașul mauritan Aly Abeid.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.