marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alexandru Benga continuă cu UTA! Urmează prelungirea cu Idriz Batha?

  de Lucian Dănilă | 10 iunie 2023, 2:57 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Conducerea clubului UTA în complicitate cu antrenorul Mircea Rednic a făcut curățenie generală prin lotul cu care gruparea arădeană s-a salvat în extremis de la retrogradare în urma dublei de baraj cu Gloria Buzău.

  S-a renunțat la un număr foarte mare de jucători, Balauru, Mociu, Ubbink, Vukcevic, Erico, Cascini, Benzar, Dobrescu, Anton, Marrone și Barbosa fiind deja istorie pentru clubul din Arad. Acestora li se adaugă Otele, plecat la CFR, și Albert Stahl, revenit la Rapid după împrumutul la Arad.

  Existau semne de întrebare și asupra căpitanului Alexandru Benga. Pe rețelele de socializare, mai ales pe grupurile dedicate echipei, majoritatea suporterilor cereau menținerea lui Benga la Arad, mai ales că el este aici de trei ani, și-a făcut casă într-o comună limitrofă și locuiește aici cu soția și cei trei patru copii ai săi. În cele din urmă, Benga s-a înțeles pentru prelungirea cu încă un an a contractului său cu Bătrâna Doamnă și va continua să joace în tricoul roș-alb, „dar trebuie să își asume concurența”, spunea Rednic în urmă cu câteva zile la o emisiune la care a fost invitat.

  Dinspre club transpiră tot felul de informații ambigue legate de ceilalți jucători care nu au un statut clar, Batha, Roger, Keșeru și Milosevic. Conform acestor informații, singurul dintre cei patru care ar urma să continue la Arad este albanezul Idriz Batha, despre care se spune că este unul dintre preferații lui Alexandru Meszar. „Este un jucător cu personalitate, un jucător cu care se lucrează foarte dificil, dar un foarte bun număr 6”, a spus Mircea Rednic despre albanez la aceeași emisiune.

  Conducerea încearcă să rezilieze contractele lui Keșeru și Milosevic, în timp ce Roger se pare că nu ar mai dori să revină la UTA după ce i s-a propus o diminuare a salariului. Brazilianul a intrat pe lista neagră a lui Rednic după discuțiile purtate înainte de meciul de baraj de la Buzău.

  Astfel, din lotul cu care UTA a încheiat campionatul, vor continua la Arad Iacob, Kucher, Chindriș, Hoxhallari, Abeid, Rareș Pop, Șteau, Isac, Negoescu și Postolachi, la care se vor adăuga jucătorii care au jucat finala Ligii de Tineret.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce degringolada e la UTA!!! Credeam ca aceasta conducere si-a atins nivelul maxim de incompetenta dar m-am inselat. Nu mai sunt bani, dar masurile luate sunt greu de imaginat.Salvarea de la retrogradare devine o performanta in aceste conditii. Imi pare rau dar eu astept altceva de la clubul UTA, tinand cont de istoria , palmaresul si brandul creat cu atata truda de-a lungul zecilor de ani de existenta.

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. Astepti mata degeaba! Copiii Aradului, plus plombele mai mature, chiar daca joaca pot sa isu propuna su sa realizeze sakvarea de la retrogradare! Cel putin campionatul asta! Sa vede …. poate explodeaza 2-3! Dar si in acest caz, mai se astupa din datorii!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.