joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Batha și Roger au părăsit UTA! Clubul a făcut anunțul în această după amiază

  de Lucian Dănilă | 15 iunie 2023, 1:27 PM | Sport

  3

  Surpriză în această după amiază, clubul UTA a anunțat despărțirea de doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei în ultimele două sezoane. Dacă în cazul lui Roger, ultimele vești îl dădeau ca și plecat de la Arad, în cazul albanezului Idriz Batha putem spune că este o surpriză.

  „Are o personalitate foarte puternică, este un număr 6 foarte bun, dar este greu de lucrat cu el”, spunea antrenorul Mircea Rednic în urmă cu zece zile.

  În cazul lui Roger, pe lângă randamentul său mai slab de când a revenit de la CFR Cluj, hotărâtoare, credem, a fost atitudinea sa înaintea meciului de baraj de la Buzău.

  „Mulțumim Roger și Batha!

  Le mulțumim lui Roger Junio și Idriz Batha pentru tot aportul adus în perioada petrecută la Arad. UTA nu le-a mai oferit oferte de prelungire a contractului și pentru sezonul următor.

  Roger Junio a adunat, de la revenirea la UTA, 18 meciuri, a reușit un gol și a oferit patru pase decisive.

  Idriz Batha a jucat în cele două sezoane 76 de jocuri, a punctat o dată și și-a trecut în cont și două pase de gol.

  Le urăm celor doi multă baftă în viitor!”, scrie pe pagina de facebook a clubului UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acești doi fotbaliști talentați au adus contribuții semnificative echipei și vor fi cu siguranță regretați de către suporteri. Cu toate acestea, schimbările sunt inevitabile în lumea sportului, iar clubul trebuie să continue să se adapteze și să construiască o echipă puternică pentru viitor. Le doresc lui Batha și lui Roger mult succes în noile lor aventuri și sper că vor avea o carieră strălucită.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.