Turiștii care stau cel puțin două zile în Oradea au acces gratuit în transportul public și în muzee

  de Special Arad | 27 iulie 2020, 8:39 PM | Regional

  0

  Dacă ești turist și ai de gând să vizitezi Oradea, poți avea parte de o serie de facilități dacă rămâi cel puțin două zile în oraș.

  Trebuie să te înregistrezi pe platforma oradealifenouveau.ro, iar de aici, lucurile devin simple.

  Odată ce te-ai înregistrat, vei primi un mesaj automat prin email,  mesaj care conţine un cod unic pentru gratuităţi şi pe care îl poți primi inclusiv tipărit, la cerere, de la unitatea de cazare.

  Pe baza acestui cod, vei putea intra  gratuit la mai multe obiective turistice din Oradea, precum Muzeul orașului din Cetate, Muzeul Istoriei Evreilor, Sinagoga Neologă Sion, Muzeul Țării Crișurilor sau Muzeul Memorial „Ady Endre”.

  Tot pe baza înregistrării, turiștii au gratuitate pe mijloacele de transport în comun, prin activarea unui SMS la un număr special al companieim de transport public, număr care apare în fiecare autobuz sau tramvai.

  Este o măsură luată pentru a sprijini turismul local, o sursă importantă de venit pentru comunitate.

  sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.