joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Tuning & AutoShow la Arad

  de Special Arad | 7 iunie 2019, 11:39 AM | Auto

  0

  Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad organizează a IX-a ediție a evenimentului „Tuning & Autoshow by LSUAV Arad”.

  Cai putere, tinere frumoase și multă adrenalină sâmbătă, începând cu ora 9:00 în parcarea Brico Depot. Studenții arădeni promit un show de zile mari cu mașini modificate care intră în competițiile statice și dinamice organizate de Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad . Intrarea este gratuită pentru spectatori și participanți care se vor bucura nu doar de spectacolul pe patru roți dar și de surprizele pregătite de organizatori.

  „Dacă în 2010, «Tuning & Autoshow by LSUAV Arad» a fost denumit un «proiect pilot» astăzi se poate mândri cu participanți din toate colțurile țări și din străinătate. Acest eveniment este cel mai mare de acest gen, organizat integral de studenți, din vestul României”, susține președintele LSUAV, Emilian Manciu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.