marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Uniunea Studenților din România a sărbătorit la Ghioroc Summer Fest

  de Special Arad | 19 iulie 2021, 6:31 PM | Educaţie

  1

  Au sărbătorit 20 de ani de la înființarea Uniunii Studenților din România (USR) la Arad, la Liga Studenților din cadrul Universități „Aurel Vlaicu” (LSUAV) . Timp de 5 zile studenți din mai multe centre universitare, toți membri USR au creionat un nou proiect având în centrul lui LSUAV și Ghiorocul, locul care a devenit un reper pentru vestul țării și care coagulează întreaga comunitate studențească din Arad.

  Ceea ce își doresc studenții arădeni este să impună Aradul la nivel național ca un centru de formare pentru studenții din întreaga țară. „Salut ideea studenților din cadrul universității noastre și îi asigur de întreg sprijinul conducerii UAV. Cred că putem conta, așa cum am făcut și până acum pe susținerea Consilului Județean Arad, prin președintele CJA, Iustin Cionca, precum și pe susținerea Primăriei Ghioroc, a primarului Corneliu Popi-Morodan, care a fost mereu alături de studenții noștri și a contribuit la lansarea brandului Ghioroc Summer Fest” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.