marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Balul Bobocilor la UAV: „Participarea la bal este o primă oportunitate pentru tinerii studenți să lege prietenii”

  de Special Arad | 2 decembrie 2022, 2:06 PM | Știri Arad

  0

  Organizatorii spun că va fi mai antrenant, mai spectaculos și mai intrigant ca niciodată. Balul Bobocilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad va avea loc joi, 8 decembrie 2022, începând cu ora 19.00, în sala Teatrului „Ioan Slavici” din Arad.

  „Este un eveniment cu tradiție al studenților noștri și o provocare pentru cei care trebuie să pună la punct toate detaliile organizării balului. Ne bucurăm să le fim alături și sunt convinsă că vom avea parte de un adevărat spectacol în seara de 8 decembrie”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Sub cupola clasică a Teatrului „Ioan Slavici” se va da startul celei mai mari licitații ale lumii, iar bobocii UAV sunt pregătiți să impresioneze. Întruchipând cei mai avuți oameni ai omenirii, opt perechi se vor duela pentru putere și pentru titlurile deja binecunoscute de Miss și Mister Boboc.

  Noi considerăm că participarea la bal este o primă oportunitate pentru tinerii studenți să lege prietenii, să muncească în echipă și să învețe să organizeze un proiect de o așa mare anvergură. Mărturie stau ultimele săptămâni pline de muncă, dar și de distracție de care am avut parte în timpul pregătirii balului”, declară Darius Heveși, președintele LSUAV.

  afis balul 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.