Trepădușul ALDE, Daniel Constantin, vicepremier în Guvernul Dragnea-Grindeanu, se bronzează în Austria în timp ce țara se luptă cu nămeții și viscolul

  de Special Arad | 11 January 2017, 11:45 AM | Politikos | Topic special

  4

  Daniel Constantin a plecat în vacanţă, la schi în Austria, după doar o săptămână de lucru, în timp ce în ţară este cod portocaliu de viscol. Co-liderul ALDE este vicepremier, dar şi ministru al mediului în noul cabinet.

  Acesta a plecat în vacanţă, în Austria, în a doua săptămâna a lunii ianuarie. Constantin şi-a luat concendiu, în timp ce colegii lui din Cabinetul Grindeanu sunt mobilizaţi zilele acestea pentru a organiza comandamente de iarnă ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile. Tot în perioada în care Daniel Constantin se află în vacanţă, premierul Sorin Grindeanu are programate întâlniri cu o parte dintre miniştri, cu care discută problemele urgente din fiecare minister scrie stiripesurse.ro 

  De asemenea, Grindeanu urmează să se întâlnească, miercuri, cu preşedintele Klaus Iohannis, discuţiile urmând să se centreze pe bugetul de stat şi pe sustenabilitatea măsurilor anunţate de Cabinet.

  „Daniel Constantin poate spune aceste lucruri la ALDE, în coaliție se va respecta în totalitate acest program de guvernare. Pe mine m-a supărat foarte tare aceasta declarație. Eu am sperat că toată lumea a înteles ce am spus în campanie, și anume că doresc respectarea programului de guvernare”, a spus Liviu Dragnea.

  Liderul PSD a mai spus că vicepremierul Daniel Constantin nu a avut niciun fel de calitate să afirme acest lucru, adăugând că nu crede că a vorbit cu rea intenţie. Pe de altă parte, Dragnea a susţinut că a aflat şi el din presă despre vicepremierul Daniel Constantin că se află la schi în Austria, în timp ce în ţară se acţionează pentru limitarea efectelor ninsorilor şi gerului.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sunteți răi!
   Omul și-o fi făcut rezervările de mult timp și aștepta cu nerăbdare să plece.

   Dacă în România ninge sau poluă, … este nevoie de tot Guvernul … Să ce?
   Trebuia să iasă Daniel Constatin la lopată să curețe trotuarele din București, în fața caselor puturoșilor? Nu mai iese nimeni să ”dea zăpada” de pe trotuare cum o făceau mai de mult.

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.