Trei oameni au murit în California, după ce s-a prăbușit o stâncă pe ei

  de Special Arad | 3 august 2019, 5:33 PM | Internaţional

  0

  (foto: Captură video ABC 10 News)

  Trei peroane au murit după ce au fost strivite de stâncile care s-au prăvălit peste o plajă din zona oraşului Encinitas din statul american California.

  Echipajele de salvare au scos cinci oameni de sub rocile prăbuşite: o femeie a decedat pe plajă, iar alţi doi oameni au murit la spital, unde se mai află internată o victimă. O altă persoană a suferit răni uşoare şi a primit îngrijiri la faţa locului, potrivit Adevărul, care citează CNN.

  Şeful departamentului de pompieri din Encinitas a avertizat că locuinţele aflate pe faleza care s-a prăbuşit nu sunt în pericol. Nu se ştie cu exactitate cauza prăbuşirii porţiunii de faleză, dar erodarea naturală este ceva răspândit de-a lungul coastei californiene, iar salvamarii îi avertizează constant pe oameni să stea de parte de stânci.

  sursa: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.