Trei fete au fugit dintr-un Centru de Plasament. Poliția a început căutarea acestora

  de Special Arad | 16 septembrie 2020, 12:38 PM | Regional

  0

  La data de 16 septembrie a.c., Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizați despre dispariția a trei fete de 16, 18 și 19 ani, dispărute de pe raza localității Gavojdia, județul Timiș.

  Acestea ar fi dispărut la data de 15 septembrie a.c. Este vorba despre NICOLA MARGARETA, TUSSINGER KARLA-NATALIA și TUSSINGER MARIA-CRISTINA care ar fi plecat de la Centrul de Plasament din Gavojdia și până în prezent nu au mai revenit.

  Semnalmente NICOLA MARGARETA: înălțime 1.55 m, 60 kg, păr lung, negru și creț, ochi căprui și ten măsliniu. La data disparitiei purta o bluză de culoare alb și pantaloni de culoare negru.

  Semnalmente TUSSINGER KARLA-NATALIA: înălțime 1,50 m, 40 kg, păr lung și negru, ochi căprui, ten măsliniu și poartă ochelari. Îmbrăcăminte de culoare maro.

  Semnalmente TUSSINGER MARIA-CRISTINA: înălțime 1,65 m, 65 kg, păr lung, vopsită șaten – blond, ochi căprui, ten măsliniu. Îmbrăcăminte de culoare negru.

   

  Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.