Trei bărbați din Hunedoara, diagnosticați cu Covid-19, au fost transferați la Arad

  de Special Arad | 4 august 2020, 10:59 AM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Trei pacienți din județul Hunedoara, diagnosticați cu COVID-19 au fost internați azi-noapte la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Este vorba despre trei bărbați, în vârstă de 58, 73 respectiv 79 de ani.

  Pacienții au fost transferați la Arad, pe Secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă II, deoarece la Hunedoara nu mai aveau suficiente locuri pentru pacienții care necesită terapie intensivă. Cei trei pacienți au și alte afecțiuni medicale printre care hipertensiune, obezitate, insuficiență cardiacă.

  „Am fost contactați azi-noapte, în jurul orei 00:00, pentru a interna trei pacienți din județul vecin. Deocamdată avem locuri disponibile pe terapie intensivă deoarece, la nivelul spitalului am alocat, pentru pacienții infectați cu virusul SARS CoV-2, atât Compartimentul ATI COVID-19 din Grădiște cât și Secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă II, din incinta fostului Spital Municipal”, a declarat ec. Florina Ionescu, manager Interimar SCJU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.