Update Trafic de coșmar! Ieșirile din Arad către Vladimirescu, Horia și Zimandul Nou sunt sufocate. Sunt blocaje pe kilometri întregi

  de Mihai Todoca | 29 noiembrie 2018, 6:27 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: Radar Arad)

  Ieșirile din Arad către Vladimirescu și Horia sunt foarte aglomerate, aproape blocate, fiind formate la această oră cozi interminabile. Din primele informații se pare că se lucrează pe drumul de Vladimirescu, iar astfel traficul se blocheză destul de ușor pe cele doar două benzi cu un singur sens de mers.

  De asemenea, coloane de mașini s-au format și la ieșire din Arad până în localitatea Zimand Cuz.

  UPDATE

  În jurul orei 19, traficul a fost deblocat.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.