Cozi mari la PTF Nădlac 2! Timpii de așteptare sunt „pe roșu”

  de Special Arad | 31 iulie 2021, 5:46 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Dany Tamplarul / Arad Traffic)

  Pentru românii care trebuie să intre în țară sau să părăsească țara, dinspre sau către Ungaria, recomandăm rute alternative precum PFT Turnu (care figurează cu „verde”) sau Nădlac 1  (care este „galben”), întrucât sunt cozi imense la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, de pe autostradă.

  Potrivit Poliției de Frontieră, timpii de așteptare înregistrați la această oră (17:40) sunt de 60 de minute.

  La ora actuală sunt date în folosință 8 artere, iar la ieșire 6 artere, însă este un număr foarte mare de persoane care se prezintă la ieșirea și intrarea în țară.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.