luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Tot mai multe persoane aflate în linia întâi în lupta împotriva coronavirusului își pierd viața: „Cristian își va continua misiunea în ceruri”

  de Special Arad | 14 noiembrie 2020, 12:31 PM | Coronavirus | Regional

  0

  Pandemia nu iartă pe nimeni și virusul pune stăpânire pe foarte multe persoane. Astfel, chiar și cei din linia întâi încep să piardă lupta cu coronavirusul și să plece dintre noi la scurt timp după ce au fost infectați cu Covid-19. 

  „Nu trece o zi fără să înregistrăm o tragedie în rândurile noastre. De această dată, colegul nostru, Cristian Dudău din cadrul IPJ Timiș, la doar 49 de ani, a fost răpus de virusul nemilos, lăsând în urma sa o soție și un copil cu inimile frânte.
  Este sfâșietor sentimentul care ne încearcă în aceste momente îngrozitoare, iar cuvintele sunt de prisos pentru a alina golul din sufletele noastre, astăzi fiind mai săraci cu un camarad care a luptat alături de noi în prima linie.
  Cristian a fost învins, aici, pe pământ, însă își va continua misiunea în ceruri de unde va veghea cu aceeași dragoste și dăruire asupra familiei sale și asupra noastră, așa cum a făcut-o și când se afla alături de noi”, scriau pe pagina lor de Facebook cei de la Sindicatul Europol.

  Polițistul a fost testat pozitiv în data de 5 noiembrie și pentru că nu suferea de o formă gravă a bolii a primit îngrijiri medicale la domiciliu. În noaptea de joi spre vineri starea sa de sănătate s-a agravat brusc, i s-a facut rău, iar familia a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut ajutor. O ambulanță l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, însă a fost prea târziu. Cu tot efortul medicilor de a-l salva, Cristian Dudău s-a stins din viata, vineri dimineața. Virusul SARS-CoV-2 a fost letal pentru acesta deoarece polițistul avea și alte boli asociate, precum diabet, fiind dependent de insulina, și suferea de obezitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.