joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Torje: „Nu am fost lovit tare, dar am fost lovit cu cotul”

  de Lucian Dănilă | 2 octombrie 2021, 7:48 PM | Sport

  0

  Gabriel Torje a fost folosit titular de Mircea Rednic în jocul din această seară cu UTA. Deși era anunțat ca rezervă, Torje i-a luat locul lui Cosmin Matei, indisponibil de ultimă oră.

  Fostul jucător al naționalei și al lui Poli Timișoara a deschis tabela de marcaj în minutul 7, iar în minutul 45 a fost cel care a acuzat că a fost lovit cu cotul de Batha, fază la care albanezul a fost eliminat.

  „La acel cartonaș roșu nu am fost lovit foarte tare, dar am fost lovit cu cotul. Arbitrul ia decizia într-o fracțiune de secundă, cred că nu s-ar fi supărat nimeni dacă ar fi fost acordat cartonașul galben, la fel cum nimeni nu are nimic de comentat acum. La final am stat de vorbă cu el (n.r Batha), chiar dacă nu ne cunoaștem. Toți am muncit de mici ca să ajungem să jucăm aici, este normal să existe fair-play”, a spus Gabi Torje, după remiza cu UTA.

  Referitor la joc și la rezultatul final al partidei, Torje a continuat:

  „Ăsta este fotbalul, ocaziile se răzbună. Omul în minus nu este niciodată o scuză, nu au jucat cu cinci oameni în minus. Echipa s-a sacrificat foarte mult azi, toată lumea a alergat în atac și în apărare. Nu cred că mai vorbeam acum de condiția fizică, dacă Steliano Filip degaja direct în aut și nu exista acel ricoșeu nefericit. Sau dacă Robert Moldoveanu marca, sau dacă eu nu ratam, sau dacă bara lui Amzar intra în poartă…

  Trebuie să vedem partea pozitivă, după multe rezultate negative a venit acest punct cu o echipă puternică. Am câștigat un punct, trebuie să mergem pe drumul acesta. Când nu voi fi bine din punct de vedere fizic, nu voi juca. Azi nu era planificat să joc, dar accidentarea lui Matei a făcut să intru titular”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.