Tomozei și Florin Ilie, infectați cu COVID-19! UTA are probleme de lot înainte de meciul cu Hermanstadt

  de Lucian Dănilă | 16 octombrie 2020, 11:13 AM | Sport

  0

  Fotbaliștii din lotul echipei UTA au fost testați din nou pentru COVID-19 înainte de meciul din campionat cu gruparea sibiană Hermanstadt. Doi jucători au ieșit pozitiv, iar în cazul unui al treilea rezultatul a ieșit neconcludent și a fost retestat în această dimineață.

  Cei doi jucători infectați cu virusul COVID-19 sunt Marius Tomozei și Florin Ilie, iar jucătorul al cărui rezultat a ieșit neconcludent este portarul Dragoș Balauru.

  În cazul lui Florin Ilie, acesta a lipsit de la meciul amical cu CFR Cluj pentru că în weekend a avut cununia civilă la Alba Iulia. Întors la Arad, Florin a avut simptome de răceală și a anunțat staff-ul tehnic. A fost imediat izolat de grup și nu a participat la antrenamentele echipei.

  Așa cum scriam într-un alt articol, UTA nu se va putea baza duminică nici pe serviciile fundașului central Erico da Silva. Cum Tomozei și Florin Ilie sunt și ei ieșiți din calcule, cel mai probabil duminică vor evolua ca titulari Pleașcă și Melinte.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.