Titularizare 2020. Din totalul de 239 profesori care au luat nota 10 pe țară, 4 sunt din Arad!

  de Raluca Medeleanu | 4 august 2020, 1:49 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un număr de 313 de candidați au reușit să ia peste nota 7 la examenul de Titularizare din această sesiune, dintr-un total de 578, pe raza județului Arad. Dintre aceștia, patru au reușit performanța de a lua 10 curat. La nivel național, numărul celor care au luat 10 este de 239.

  Neaga Loredana-Anișoara este prima candidată de pe listă (întocmită în ordine alfabetică !) ce a obținut nota 10. Aceasta are specializarea în Teologie Ortodoxă Pastorală.
  Cel de-al doilea cadru didactic în listă cu nota 10 este Petrugan Oana Stela, având specializarea în Arte Plastice (Pictură).
  Al treilea candidat cu nota 10 este Ursu Claudia, care este specializată în Pedagogia Învățământului Primr și Preșcolar.
  Nu în ultimul rând, cel de-al patrulea candidat cu nota 10 este Vand Gheorghe-Cătălin, pe specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală.

  Vezi lista completă a notelor obținute pe raza județului Arad, la Titularizare 2020 AICI.

  Amintim că pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7. Cei care au luat minimum nota 5, au posibilitatea de angajarea pe perioadă determinată (suplinire).

  Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul titularizare.edu.ro, în data de 11 august. Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

  Felicităm toți candidații care au reușit să treacă examenul de Titularizare și le urăm succes la catedră!

  Vezi lista completă a notelor la Titularizare 2020 AICI.

  Citește și:
  Doar un profesor arădean a reușit să ia 10 la proba scrisă a examenului de Definitivat

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.