Au fost publicate rezultatele finale ale candidaţilor la Titularizare. Sunt cinci note de 10 în județul Arad

  de Special Arad | 27 iulie 2021, 10:01 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Rezultatele finale ale concursului de titularizare în învăţământul preuniversitar au fost afişate astăzi la sediile inspectoratelor şcolare şi online. La Arad, s-au înscris 822 de candidați, dintre care 156 de candidați provin din promoția curentă.

  Vezi aici notele candidaților din județul Arad!

  Cinci cadre didactice au reușit să obțină nota 10 la disciplinele de examen alese:

  – Almasi Ma. Paula Bianca, Arad – Arte vizuale
  – Girigan V. Oltița, Arad – Limba și Literatura Română, Pedagogia Preșcolară și Metodica Desfășurării Activităților Instructiv-educative în Grădinița de Copii
  – Jurj E. Mariana Rodica, Oradea – Arte vizuale
  – Miron I. Geta Cristina, Arad – Educație socială
  – Șăran M. Mirela, Arad – Limba și Literatura Română

  Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi transmise si prin e-mail, după afişarea rezultatelor, până în data de 28 iulie, ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site în data de 3 august.

  Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

  Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.

  La nivel județean sunt disponibile 131 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări:

  •  educatoare/institutor pentru învățământul preșcolar/profesor pentru învățământul preșcolar (în limba română) (165 candidați),

  •  învățător/institutor pentru învățământul primar/profesor pentru învățământul primar (în limba română) (119 candidați).

  Cadrul normativ care reglementează organizarea și desfășurarea concursului național de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2021, precum și programele specifice pentru concurs sunt disponibile pe site-ul titularizare.edu.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.