vineri, 26 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    51,78 % – rata de promovare la titularizare în Arad, sesiunea 2022 (înainte de contestații)

    de Special Arad | 19 iulie 2022, 4:57 PM | Educaţie | Știri Arad

    0

    Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, sesiunea 2022 (înainte de înregistrarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, 19 iulie, ora 10:00, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro, precum și pe site-ul inspectoratului școlar.

    În județul Arad, procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 51,78 %, în timp ce la nivel național este 48,68%, în creştere cu peste 4% faţă de rezultatele consemnate anul trecut, anume 44,47%.

    Patru candidați arădeni au obținut nota 10, iar 331 candidați au obținut note între 7 și 9,99.

    La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 695 de candidați din totalul de 787 de candidați înscriși.

    În centrele de evaluare au fost evaluate 647 de lucrări, întrucât: 46 de candidați s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei. Nu au fost candidați eliminați, iar 2 lucrări scrise au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei.

    Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice la adresa de mail titularizare2022+contestaț[email protected] , în zilele de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 20 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de
    27 iulie 2022.

    Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, se realizează în ședințe de repartizare, organizate de către inspectoratul școlar în 29 iulie și 1 august 2022.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.