Timișoara, printre orașele în care s-au redeschis la spitalele militare sectoare destinate tratării Covidului

  de - | 3 august 2022, 7:06 PM | Regional | Sănătate

  0

  Spitalul Militar Timișoara, foto arhivă

  Trei spitale militare redeschid sectoare pentru tratarea pacienţilor cu COVID – la Sibiu, Cluj-Napoca şi Timişoara, a anunţat miercuri Ministerul Apărării Naţionale.

  Astfel, la solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Sibiu, Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Alexandru Augustin” va redeschide, joi, sectorul pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, având la dispoziţie cinci paturi.

  Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca a redeschis, din data de 23 iulie, la solicitarea DSP Cluj, sectorul COVID-19 cu cinci paturi, care în prezent sunt ocupate în totalitate, se arată într-un comunicat al MApN, transmis AGERPRES.

  La solicitarea prefecturii şi a DSP Timiş, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” din Timişoara a redeschis Sistemul Modular Medical de Izolare şi Tratament (SMMIT) Timişoara din data de 22 iulie, numărul de pacienţi internaţi crescând progresiv până la 19 pacienţi internaţi în prezent,  informează Agerpres.ro.

  În ceea ce privește situația epidemiologică de la Arad, DSP Arad informează că în ultimele 24 de ore, în județul Arad, s-au înregistrat 174 cazuri noi de infecție cu virusul SARS-CoV-2  și 1 deces. În prezent, la Arad sunt internate 66 de persoane, dintre care 7 pe secția ATI.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.