Tema clubului de lectură „O carte pe lună” în septembrie: cărți antistres

  de [email protected] | 9 septembrie 2020, 1:34 PM | Cultură

  0

  După o pauză îndelungată din cauza pandemiei și o ediție extrem de restrânsă în august, întâlnirea literară „O carte pe lună” revine în ultima zi de joi a lunii septembrie cu o temă mai mult decât actuală în Starea de Alertă: cărți antistres.

  „Trăim vremuri tulburi și grele, iar cărțile ne oferă cea mai plăcută evadare din cotidian. Ele ne pot transpune în alte lumi, mai frumoase și ne ajută să ne relaxăm”, anunță organizatorii.

  Care este cartea care vă ajută să scăpați de griji în această perioadă? Puteți să povestiți despre acest subiect pe 24 septembrie, de la ora 19:00, la terasa Cafe Clasic 1890.

  „Vom sta maximum câte șase la o masă (avem mai multe mese), cu respectarea tuturor măsurilor în vigoare”, se anunță pe pagina de Facebook a evenimentului.

  Participarea, ca de fiecare dată, va fi gratuită.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.