Cărți preferate în pandemie, la „O carte pe lună”

  de [email protected] | 21 iunie 2021, 11:53 AM | Cultură

  0

  „Nu ne-am întâlnit de foarte mult timp, ne era extrem de dor de întâlnirile noastre lunare, iar acum avem vești bune! Ne revedem la O Carte pe Lună Arad, ediția cu numărul 40”, anunță organizatorii. Întâlnirea literară va avea loc la terasa Cafe Clasic 1890 pe data de 24 iunie, la ora 19.

  Ca de obicei, intrarea va fi liberă, iar discuțiile lejere, despre cărți și nu numai. Nu este obligatoriu ca participanții să aducă cărți cu ei, dar în principiu se va discuta despre cărți care i-au ajutat pe cititori să treacă mai ușor peste pandemia Covid.

  „Ținând cont că am trecut prin aceste vremuri grele, vom povesti despre cărțile care ne-au ținut de urât în carantină sau în perioadele când stăteam foarte mult pe acasă. Care e sistemul pe care funcționăm? Ne întâlnim, ne delectăm cu un ceai, vorbim despre cartea de pe Lună și… mai multe detalii la fața locului!”, anunță organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.