Ca-n vremurile bune: trei din patru evenimente culturale se suprapun în această seară!

  de [email protected] | 24 septembrie 2020, 2:44 PM | Cultură

  0

  În seara de joi, 24 septembrie, am putea să ne simțim puțin ca în perioada pre-Covid, când nu mai știam ce eveniment să alegem din agenda culturală extrem de variată. Vor fi patru evenimente în această seară, dintre care trei cu începere de la aceeași oră.

  De asemenea, la trei dintre ele, intrarea va fi gratuită. Toate cele patru evenimente se vor desfășura în aer liber, cu toate condițiile pentru respectarea distanțierii fizice și cu toate măsurile de siguranță aplicate.

  •  La ora 19:00, debutează cea de-a șaptea ediție a Festivalului de Film Documentar FARAD. În curtea cinematografului Arta vor fi proiectate două filme, scurtmetrajul „Totul pentru Riana” (regia: Mihai Dragolea) și documentarul „Acasă” (regia: Radu Ciorniciuc). Intrarea va fi liberă, dar e nevoie de rezervare prealabilă la [email protected] sau la numărul de telefon 0257/280526. Detalii, AICI

  •  Tot la ora 19:00, în curtea Muzeului de Artă, se va vernisa expoziția de gravură „Bird’s Eye View”, la care participă cu lucrări 23 artiști români și 24 artiști japonezi. Intrarea va fi liberă. Detalii, AICI.

  •  Tot de la ora 19:00, la terasa Cafe Clasic 1890 va avea loc o nouă întâlnire literară „O carte pe lună”. Tema: cărți antistres. Detalii, AICI.

  Pe cel de-al patrulea eveniment s-ar putea să-l prindeți și dacă participați la careva dintre (sau, alternând, la toate) cele menționate mai sus.

  • La ora 21:00, la Teatrul de vară a Centrului Cultural Județean va începe one-woman show-ul actriței Blanca Doba, „Eu rămân”. Prețul unui bilet la spectacol este de 21 lei / persoană (în limita a 150 de locuri). Detalii, AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.