Psihicul uman nu cunoaște limite… și avem destule cărți care demonstrează asta. Hai la „O carte pe lună” să te convingi!

  de Raluca Medeleanu | 26 septembrie 2018, 10:20 AM | Cultură

  0

  (foto: Voxpublika)

  Mintea umană, făuritoare de tot ceea ce poate fi mai bun, dar și mai rău, mai înfricoșător în lumea asta. Cele mai tulburătoare cărți au mereu la bază evenimente reale, provocate de persoane reale, căci ce poate fi mai complexă decât însăși viața? Iar făuritorii acestor „povești de viață” suntem chiar noi, cei care o trăim, sau cei cu care intrăm în contact, într-un moment sau altul din viață. Așadar, ce poate fi mai interesant decât aflarea tuturor mecanismelor care au dus la luarea unei decizii sau alta într-un moment cheie din viață? Cam asta ne propune să aflăm clubul arădean de lectură „O carte pe lună” la întâlnirea din 28 septembrie.

  Tema întâlnirii cu numărul 20 este „cărți cu temă psihologică”, mai exact toate cărțile care au la bază încercarea de a înțelege motivul care stă la baza comportamentului, pornirilor, deciziilor, trăirilor personajelor din cărțile pe care le-am citit până acum.

  Despre întâlnirile „O carte pe lună”, organizatorii spun cam așa: „Care e sistemul pe care funcționăm: ne întâlnim, ne delectăm cu un ceai, vorbim despre cartea de pe Lună și… mai multe detalii la fața locului!”.

  Întâlnirea lunii septembrie va avea loc în cafeneaua Joy’s, vineri, începând cu ora 19:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.