Clubul de carte arădean te invită la o porție de râs! Care sunt cele mai comice cărți pe care le-ai citit?

  de Raluca Medeleanu | 28 iunie 2018, 12:27 PM | Cultură

  0

  (foto: hovestressbusters.co.uk)

  „O carte pe lună”, clubul independent de carte din Arad, organizează joi, 28 iunie, întâlnirea cu tema „Cărți comice”, iar participanții sunt îndemnați să-și amintească romanele, nuvelele sau orice povestire care le-a stârnit cel mai mult râsul.

  Așa cum ne-am obișnuit deja, întâlnirile de la „O carte pe lună” sunt asemenea unor întrevederi între prieteni, iubitori de cărți, care poartă discuții deschise, fără nicio urmă de elitism, fiecare împărtășind cu ceilalți părerile sincere despre o carte aleasă în așa fel încât să coincidă cu tematica stabilită în fiecare lună.

  Clubul a împinit deja peste un an de existență în Arad, fiind coordonat de Alice-Catrinel Pușcașu, înițial împreună cu Norbert Szücs (acesta însă s-a mutat în State). Întâlnirile sunt organizate mereu în ultima zi de joi din lună, cu începere de la ora 18:30. Organizatorii țin să menționeze că cei care doresc să participe nu sunt obligați să „ia cuvântul” ci pot, pur și simplu, să asiste și să descopere noi cărți care să le bifeze în lista de lectură.

  Întâlnirea cu tema „Cărți comice” se va desfășura în cafeneaua literată Joy’s, astăzi, de la ora 18:30.

  „Iubești cititul, adori cărțile? Ieși din fotoliul super confortabil și vino la noul tău club arădean de lectură să discutăm despre cele răsfoite și iubite!”, iată îndemnul celor care participă la „O carte pe lună”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.