Telekom România va concedia aproape 700 de angajați

  de - | 18 iulie 2019, 5:10 PM | Naţional

  0

  Surse din interiorul Telekom România ne-au declarat că pe 18 iulie la ora 11 va avea loc o şedinţă a managementului Telekom în care vor fi anunţate planurile companiei germane pe termen scurt, probabil inclusiv cele de vânzare a companiei. La ora 12.00 va avea loc o a doua şedinţă cu membrii tuturor sindicatelor din Telekom pentru a fi stabilită, propusă sau negociată modalitatea de concediere a circa 1.800 de angajaţi, conform surselor citate. Oferta angajantă a ruşilor merge către o tranzacţie majoră şi nu una pe bucăţi cum s-a vehiculat până acum. Ulterior, compania a anunţat că este vorba despre concedierea a 692 de angajaţi.

  Mai multe pe: economica.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.