Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, este acționar la 11 companii, printre care Netflix, Telekom și Samsung

  de - | 26 ianuarie 2021, 9:09 AM | Regional

  0

  Primarul USR PLUS Dominic Fritz are un apartament de 63 de metri pătrați în Timișoara, dar și terenul aferent de 50 mp, ambele achiziționate în anul 2015. Are, de asemenea, mai multe conturi deschise la bănci, din Germania și din Romania, în care a strâns aproximativ 19.000 de euro și 1.000 de lei, informează opiniatimisoarei.ro într-un articol despre declarațiile de avere ale liderilor orașului de pe Bega, primarul și cei doi viceprimari.

  Dominic Fritz este acționar la mai multe companii, printre care Netflix, Samsung, Siemens sau Telekom. În total, valoarea acțiunilor deținute la cele 11 firme se ridică la aproape 33.000 de euro.

  Dominic Fritz are însă și datorii. În declarația de avere a precizat că are trei împrumuturi făcute în anul 2020 și scadente în 2021, toate luate pentru campania electorală, și care însumează 87.000 de lei.

  În 2019, între ianuarie și septembrie, primarul Dominic Fritz a câștigat 41.705 euro, pe când lucra în administrația prezindențială din Germania. De asemenea, acesta a obținut aproape 9.000 de lei din închirierea apartamentului.

  Sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.