Televiziunile Telekom Sport au devenit Orange Sport

  de - | 29 March 2022, 5:55 PM | Naţional | Sport

  0

  (foto: Orange Sport / Facebook)

  De la magenta, la portocaliu. Fostele Telekom Sport au devenit, de luni, oficial televiziuni Orange Sport, patru televiziuni cu grafică şi sigle noi, în care predomină culoarea portocalie, de pe sigla Orange, scrie paginademedia.ro.

  Astfel, Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3 şi Telekom Sport 4 au devenit Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 şi Orange Sport 4. Bineînțeles, inclusiv site-ul televiziunii a devenit orangesport.ro, fosta adresă, telekomsport.ro, redirecționând spre acesta.

  Totodată, luni seara a fost difuzat şi talk-show-ul moderat de Tudor Silviu Samuilă, dintr-un nou studio, tot sub numele de Sport Report.

  „Astăzi începe drumul Orange Sport, o nouă aventură, una plină de adrenalină, de suspans. Cu acelaşi nivel de excelenţă cu care v-am obişnuit. Transmisiuni de cel mai înalt nivel. Începem într-un studio nou, cu un entuziasm pe măsura aşteptărilor dumnevastră. Primul Sport Report, Orange Sport”, a spus Silviu Tudor Samuilă.

  Cele patru televiziuni de sport au fost mai întâi Dolce Sport, apoi în 2017 au fost rebranduite în Telekom Sport, pentru ca cinci ani mai târziu să „îmbrace” haine portocalii.

  Sursa: paginademedia.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.