Orange achiziționează Telekom România, partea de telefonie mobilă va fi însă gestionată de o altă companie

  de - | 28 July 2021, 7:26 PM | Business | Naţional

  0

  (foto: Playtech.ro)

  Comisia Europeană a aprobat achiziția Telekom România de către Orange, fără partea de telefonie mobilă.

  Comisia Europeană a constatat că principalele activități ale companiei Orange România sunt legate de telecomunicațiile mobile, în timp ce Telekom Romania Communications își desfășoară activitatea, în principal, în domeniul telecomunicațiilor fixe și al televiziunii, scrie biziday.ro.

  Telekom Romania Communications este controlată indirect de Deutsche Telekom și deține și o participație minoritară de 30% la Telekom Romania Mobile Communications, unul dintre cei patru operatori principali de telefonie mobilă prezenți în România. Acest pachet va fi însă cesionat de Orange către Hellenic Telecommunications Organisation S.A. (OTE Grecia), astfel încât concurența de pe piața telefoniei mobile să nu fie afectată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.