Update „Tarzan”, boschetarul violator, a fost condamnat la 8 ani de pușcărie!

  de Special Arad | 19 ianuarie 2016, 12:30 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  20

  UPDATE: Știri Arad: Judecătoria Arad a decis: Adam Claudiu Oprea, zis Tarzan, va executa opt ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de viol. Sentința de primă instanță poate fi atacată cu recurs – însă condamnatul riscă să îi fie mărită, în caz că o contestă. El și-a aflat sentința după gratii fiind, din 2 octombrie, anul trecut, de la comiterea oribilei fapte.

  „Boschetarul din scaunul cu rotile” a fost obligat de către instanță să-i plătească daune morale victimei, respectiv 50.000 de lei- însă cu siguranță că nu are de unde. „Instanţa constată că nu se pot lua măsuri asigurătorii împotriva inculpatului Oprea Claudiu Adam, acesta neavând bunuri mobile/imobile sau venituri urmăribile”conform
  Instanța a mai dispus prelevarea de la violator a probelor ADN – așa cum prevede Noul Cod de procedură penală.


   

  Ttitlul principal: (2, 3, 4 octombrie, 2015)„Tarzan”, celebrul boschetar în scaun cu rotile, a violat o fetiță de 11 ani în clădirea Cazinoului! A fost arestat

  Claudiu Oprea, cunoscut și sub porecla de „Tarzan”, este o figură deja notorie pe străzile orașului nostru. De-a lungul timpului, Poliția Locală a avertizat arădenii să nu-i dea bani, în ciuda milei pe care o stârnește, stând în scaunul său cu rotile.

  În realitate, Claudiu Oprea poate (a putut, până ieri) umbla fără nicio problemă, fiind adesea văzut beat prin baruri, jucând la păcănele, dar nimeni nu lua nicio măsură. A trebuit să se întâmple nenorocirea de ieri ca „Tarzan” să fie ridicat de pe străzi.

  Potrivit comunicatului trimis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, bărbatul a violat o fetiță de numai 11 ani, ieri seară, în jurul orei 20:30, în clădirea părăsită a Cazinoului de pe Bulevardul Dragalina din municipiu, mai precis, obligând-o pe minoră să îi facă sex oral – potrivit informațiilor oferite de Poliția Locală Arad.

  Claudiu Oprea se află la ora actuală în arest preventiv, timp de 30 de zile, după ce i-a fost emis, de către judecător, un mandat în acest sens.

  Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad:

  „Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului Oprea Claudiu Adam, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de  viol.

  Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpatul Oprea Claudiu Adam, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

  Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că, în data de 01.10.2015, în jurul orelor 20,30, inculpatul Oprea Claudiu Adam, în timp ce se afla pe B-dul Revoluţiei din municipiul Arad, a acostat-o pe persoana vătămată S.D.A. (minoră în vârstă de 11 ani), pe care a ademenit-o  sub pretextul de  a-l ajuta  să-şi transporte la locuinţă un bagaj în clădirea fostului cazinou de pe B-dul General Dragalina, loc unde prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă a întreţinut cu persoana vătămată acte sexuale orale.

  Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pana la urma e sau nu invalid individul? la cat de slab dezvoltata are musculatura membrelor nu prea cred ca se preface. Imi e greu sa cred ca cineva imobilizat in carucior poate sa violeze prin violenta. Mai degraba cred ca a fost coruptie, i-o fi promis copilei bani sau bunuri de valoare in schimb si la sfarsit nu i-a mai dat. Si fata sunt convins ca-i dintr-o familie dezorganizata, altfel nu avea ce sa caute singura pe strada dupa ce se insereaza!

   +6 voturi
   +1
   -1
   • Orice e posibil in lumea asta, cu atat sa ne asteptam la cel mai rau de la boschetarii alcolisti fara viitor, fiind ei oameni ca toti ceilalti, dar oameni fara responsabilitati, educatie si inclusiv fara viitor!!! Iar fetita poate locuia pe undeva alaturi si merse pana la magazin,sau probabil ademenita cu cine stie ce fel de minciuni si agresata sexual, pentru ca fiind data ora nu putem spune ca e o ora chiar asa tarzie.

    +2 voturi
    +1
    -1
  2. Propritarii acestor spatii lasate in paragina de ce nu sunt luati la intrebari ? in Bucuresti un copil a fost omorat de caini pe o proprietate privata neingradita nu cu foarte mult timp in urma, acum un rebut uman a violat o fetita tot pe o proprietate privata neingradita, si este vorba de proprietati care valoreaza milioane de euro (si cea din Bucuresti dar si Cazinoul in starea actuala este evaluat la peste un milion de euro), deci proprietarii sunt milionari si nu isi pot ingradii proprietatea ? de ce nu ii intreaba nimeni de ce nu isi ingrijesc proprietatiile ? doar sunt milionari … nu au bani ? sau tocmai pentru ca sunt milionari nu ii intreaba nimeni de ce lasa un focar de infectie in centrul orasului ?

   +6 voturi
   +1
   -1
  3. El garantat a facut acest indezirabil lucru, fara a avea remuscari ori scrupule. Citind mai pe la unele comentarii ca de curand a fost evacuat dintr-un imobil, am buna si potrivita impresie ca defapt a violat pentru a nu sta in aceasta iarna pe strazi. Acestui individ ii este frica de moarte si de chin, dar mai umbla si fara carut, de doua carje sustinut. Din Sampetru German incasa ceva pensie de handicap, de ce nu si-a luat o chirie ceva. Putea banii din cersetorie deoparte ai pune sa-si cumpere un container dotat cu tot ce are nevoie pentru a locui in el.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.