Tăriceanu, confirmat candidat ALDE la Preşedinţie

  de Special Arad | 24 iulie 2019, 6:47 PM | Politikos

  0

  Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că a fost confirmat candidat ALDE la Preşedinţie şi că preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, i-a spus că PSD este un partid prea mare ca să nu aibă propriul candidat.

  „Pentru mine şi colegii mei nu a fost o surpriză, dar este o dezamăgire că s-a luat această decizie”, a afirmat Tăriceanu, menţionând că i-a atras atenţia lui Dăncilă că în campanie “spiritele se mai înfierbântă”.

  El a explicat că peste jumătate dintre alegătorii coaliţiei PSD şi ALDE ar fi de acord cu ideea unui candidat comun, iar din acelaşi bazin electoral aproximativ 80 la sută l-ar prefera pe liderul ALDE. Tăriceanu a mai spus că el crede că Iohannis poate fi înfrânt în finală, deşi în prezent acesta ocupă primul loc în sondaje. El a explicat că cetăţenii aleg o persoană despre care ei îşi imaginează că întruchipează cât mai mult aspiraţiile lor.

  Sursa: news.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.