Tânăr încătușat la Ghioroc după ce a fost urmărit de poliție! Avea mașina plină de… „iarbă”

  de Lucian Dănilă | 16 mai 2021, 6:22 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Liniștea comunei Ghioroc a fost deranjată în urmă cu aproximativ jumătate de oră de un tânăr care circula cu un autoturism înmatriculat în Timișoara și care a părut dubios pentru polițiștii care se aflau în zonă.

  Urmărit de o mașină a poliției Volkswagen Polo, tânărul a apăsat cât a putut pedala de accelerație și aproape de centrul comunei, dorind să vireze la dreapta, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp. Scos din mașină de polițiști, fără a suferi răni, s-a aflat imediat de ce tânărul a încercat să se sustragă.

  Avea mașina plină de cannabis, așa cum se vede și în fotografia de mai jos. „Iarba” trona pe parbrizul din față fiind în cantități destul de mari. „Sunt pentru consumul propriu, eu nu dau la nimeni. Fiecare alege pe pielea lui ce să consume”, ne spunea tânărul care era supravegheat de polițiști până la sosirea altui echipaj care să preia „marfa” și să se ocupe în continuare de caz.

  Citește și Cu mașina „blindată” cu canabis, un timișorean a fost prins de polițiști după ce a ajuns într-un șanț din Cuvin

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.