marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr de 18 ani, care a încercat să se sinucidă, readus la viață de medici de două ori în aceeași zi

  de Special Arad | 17 februarie 2020, 11:17 AM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un tânăr care a încercat să-și pună capăt zilelor a fost salvat ieri de medicii SMURD din Oravița. Și nu o dată, ci de două ori! Alerta la 112 a fost dată în jurul orei 16.00. Medicii de pe ambulanța SMURD l-au găsit pe tânărul de 18 ani în garajul casei, fără semne vitale de viață, informează pressalert.ro.

  Echipajul SMURD detașat de la Secția din Oravița, condus de plt. maj. Răzvan Marica, a aplicat manevrele de resuscitare timp de 20 de minute prin masaj cardiac și intubare.

  Tânărului i-a fost readus pulsul și ritmul cardiac și a fost transportat către Spitalul din Reșița. În drum spre spital adolescentul a intrat din nou în stop cardiorespirator. S-a început din nou aplicarea manevrelor de resuscitare, care au dat din nou rezultate, iar tânărul a fost restabilizat, semnele vitale menținute până la sosirea ambulanțe SMURD la Spitalul din Reșița, unde a fost predat și complet stabilizat.

  sursa: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.