Tânăr de 18 ani, care a încercat să se sinucidă, readus la viață de medici de două ori în aceeași zi

  de Special Arad | 17 februarie 2020, 11:17 AM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un tânăr care a încercat să-și pună capăt zilelor a fost salvat ieri de medicii SMURD din Oravița. Și nu o dată, ci de două ori! Alerta la 112 a fost dată în jurul orei 16.00. Medicii de pe ambulanța SMURD l-au găsit pe tânărul de 18 ani în garajul casei, fără semne vitale de viață, informează pressalert.ro.

  Echipajul SMURD detașat de la Secția din Oravița, condus de plt. maj. Răzvan Marica, a aplicat manevrele de resuscitare timp de 20 de minute prin masaj cardiac și intubare.

  Tânărului i-a fost readus pulsul și ritmul cardiac și a fost transportat către Spitalul din Reșița. În drum spre spital adolescentul a intrat din nou în stop cardiorespirator. S-a început din nou aplicarea manevrelor de resuscitare, care au dat din nou rezultate, iar tânărul a fost restabilizat, semnele vitale menținute până la sosirea ambulanțe SMURD la Spitalul din Reșița, unde a fost predat și complet stabilizat.

  sursa: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.