joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Tabăra prieteniei – diferiți și totuși egali” – eveniment caritabil la Casa Jelen

  de Special Arad | 14 iulie 2015, 12:37 PM | Cultură

  0

  Asociația „Werding Hoffman”, asociație care reprezintă interesele bolnavilor de sindromul Werding Hoffman sau alte afecţiuni ale sistemului locomotor, organizează vineri, 17 iulie, de la ora 19:00, la Casa Jelen, evenimentul cultural caritabil „Tabăra prieteniei – diferiți și totuși egali”. În cadrul evenimentului se va lansa o carte, dar vor fi și momente de magie, o expoziție de fotografie și, bineînțeles, momente muzicale. 

  În cadrul evenimentului va fi lansată cartea „Dincolo de aparențe – biografia lui Robert Veres”, autor: Daniel Țole. De asemenea, artistul Bernard Naghi va prezenta expoziția de fotografie „Privirile sufletelor”, magicianul Cătălin Pintea va delecta publicul cu câteva trucuri de magie, iar muzica va fi oferită de quintetul Desiderio din Timișoara. Moderatorul evenimentului va fi Bianca Morariu.

  Toți banii strânși din vânzarea cărtii, respectiv donații și vânzarea biletelor vor fi donați asociației pentru organizarea unei tabere speciale pentru tinerii cu dizabilități din România.

  Prețul unui bilet este de 30 lei.

  Biletele se găsesc la Atrium Mall, la Parfumeria Iulius (etaj 1). Mai multe informații și rezervări la tel: 0753.330.956 sau 0745.606.842

  diferiti si totusi egali

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.