Sute de persoane s-au prezentat la Spitalul de Campanie Expo pentru investigații medicale

  de Special Arad | 3 noiembrie 2020, 3:26 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  În ciuda faptului că mulți arădeni s-au plâns de ritmul prea lent în care se mișcă lucrurile la Spitalul de Campanie Expo, conform reprezentanților spitalului, munca este pe măsură, sute de persoane trecând pragul spitalelor pentru testare în ultimele două săptămâni.

  „Din 15 octombrie și până astăzi s-au efectuat investigații medicale, în regim de spitalizare de zi, pentru 802 persoane diagnosticate cu virusul SARS CoV-2 , majoritatea asimptomatică. Evaluările medicale presupun analize de sânge, măsurarea parametrilor vitali, efectuarea unei tomografii computerizate sau după caz, a unei radiografii. Investigațiile se realizează la Spitalul de Campanie de la Expo Arad Internațional și în incinta clădirii din strada Stephan Ludwig Roth”.

  Așadar, cu toate că puțini au înțeles de ce timpul de așteptare este chiar și de 12 ore, se pare că medicii se confruntă cu foarte multe persoane asimptomatice care merg la spital pentru mai multe investigații.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.