Suspiciunea infectării cu coronavirus de la Reșița, infirmată de Institutul de Boli Infecțioase

  de - | 13 februarie 2020, 7:18 AM | Coronavirus | Naţional

  0

  Suspiciunea de coronavirus în cazul asistentului medical din Reșița, care a avut grijă de câteva persoane infectate cu acest virus în Munchen, a fost infirmată.
  Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a anunțat, miercuri seara, că bărbatul nu are infecție cu coronavirus, ci o rinită de sezon, potrivit rezultatelor analizelor la care a fost supus.

  „Pacientul nu este infectat cu coronavirus. (…) Pacientul a avut o infecție, o rinită de sezon, pe care a contactat-o undeva”, a spus managerul de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, potrivit Mediafax.

  Românul a lucrat ca asistent medical în Germania și a îngrijit patru persoane care aveau virusul, însă el a fost echipat corespunzător atunci când a intrat în contact cu bolnavii.
  Mai multe detalii pe digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.