Surpriza surprizelor politice! Fost șef de serviciu secret – candidat pe lista PSD Arad la Consiliul Județean!

  de Alin Olteanu | 26 April 2016, 12:38 PM | Știri Arad

  9

  Știri Arad. N-a putut sta mult deoparte după ce s-a pensionat din DGIPI Arad (cunoscut sub numele de „Doi și-un sfert”), fiind chiar șeful instituției, și s-a înscris în PSD – lucru care ne demonstrează încă o dată, de parcă mai era nevoie, cât de strânsă este legătura între unii dintre ofițerii din serviciile secrete și politică. Da, doamnelor și domnilor, Petru Pădureanu – fostul șef al „Doi și-un sfert” Arad este pe locul 9 pe lista de candidați PSD la Consiliul Județean Arad – așa cum reiese de pe pagina oficială a partidului condus de recent condamnatul Dragnea.

  Din păcate, nu am putut prezenta și o fotografie cu domnul în cauză, că știți cum e cu „ochiul și timpanul”… nu prea are fața la vedere… Poate acum, după intrarea oficială în viața publică, în plenul Consiliului Județean Arad.

  Nici nu prea ne vine să ne gândim ce „bagaje” are Petru Pădureanu asupra sa și ce „conexiuni” ar putea face în viitorul apropiat pentru a-și „ajuta” noii colegi… ne referim la cei din partid, nu la cei pe care i-a părăsit la pensionare…

  Așadar, până la urmă, domnul Pădurean l-a părăsit pe Ioțcu și l-a ales pe Căprar.

  Direcția Generală de Informații și Protecție Internă (DGIPI) este serviciul secret al Ministerului Administrației și Internelor (MAI) din România. Este urmașa fostei „Doi și-un sfert” (numită așa după numele fostei unități de informații a Internelor, UM 215), serviciul secret al Ministerului de Interne, care a fost desființat în timpul regimului Constantinescu.

  lista psd la CJ

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. nu mai prostiti oamenii cu liste scurte sau lungi,oricum lista psd la cj va fi f scurta ,maxim 4, oricum are mm creier decat caprar si tripa la un loc, acuma are si padurean sansa sa se revanseze fata de calimnte,incurcate sunt caile domnului, iar psd ul aradean in lipda mare de candidati,e bine ca unciu binu exista

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. … Domnule Alin Olteanu.Nu e bine!Va rugam, ca in dreptul fiecaruia din lista sa specificati CLAR: anul absolvirii liceului – la zi sau la seral ( calificarea ), anul luarii bacalaureatului si anul absolvirii facultatii ( ZI, FF, ID ).Pai, se poate, la atatia ”doftori” vrem si noi … alea, alea, macar sa stim, sau sa nu stim?

   +5 voturi
   +1
   -1
  3. Salutari Padurene,ce te-ai infipt sub aripa PSD,dar poate observi ca fostii ofiteri MAI …sunt blamati de unii,chiar si din fotbal….Cred ca nu tu ai spus lui PONTA ca d-l Calimente Mihaita a fost ,,info,,ca asa baga Ponta ca stie vreo 2000…..din surse…..Tu iubesti UTA ?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.