Cristian Galea: „Sunteți extraordinari! Suntem primii care depun listele”

  de Special Arad | 13 august 2020, 4:14 PM | Comunicate contra cost

  0

  PMP este primul partid din Arad care a depus dosarele cu semnături pentru Primăria Municipiului Arad și pentru Consiliul Local Municipal la Biroul Electoral al Municipiului Arad.

  Cristian Galea, candidatul pentru Primăria Aradului din partea PMP Arad, a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa sa și spune că fiecare semnătură în parte este „începutul unui drum frumos în a face #AradulFericit, începutul unei candidaturi care va face diferența în Arad, și nu numai.”

  „Ieri, 12.08.2020, am depus dosarele cu semnături pentru Primăria Municipiului Arad și Consiliul Local Municipal la Biroul Electoral Municipal Arad.

  Număr de înregistrare: 1. Suntem primii care depun listele, iar aceasta se datorează doar vouă!

  Vreau să mulțumesc voluntarilor, care s-au strâns într-un număr impresionant. M-ați uimit, sunteți extraordinari! Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă răsplătească tot efortul!

  Mulțumesc fiecărui om în parte care a semnat, astăzi, semnătura ta a devenit începutul unui drum frumos în a face #AradulFericit, începutul unei candidaturi care va face diferența în Arad, și nu numai. Mulțumesc pentru încrederea voastră, ea îmi dă energie să merg mai departe!

  Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei, mulțumesc Monica, mulțumesc copii, fără susținerea voastră nu eram astăzi aici. Continuăm să învățăm unul de la celălalt pentru a deveni oameni mai buni, oameni de calitate în societate.

  Succesul meu este în egală măsură și succesul vostru! Până acum am reușit, #ReusimImpreuna si mai departe!

  #PMP #Arad”, scrie Cristian Galea, candidat pentru Primăria Aradului din partea PMP Arad.

  (P)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.