sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cristian Galea de la Alternativa Dreaptă propune 8 proiecte pentru Arad (P)

  de - | 4 iunie 2024, 10:12 AM | Advertorial | Electoral

  0

  Cristian Galea, candidatul Partidului Alternativa Dreapta, vine în întâmpinarea cetățenilor cu câteva proiecte reprezentative. El este arădean, soț, tată de 5 copii, inginer informatician, antreprenor, pasionat de călătorii, un om educat și cult, creștin asumat.În contextul alegerilor ce se apropie, echipa Partidului Alternativa Dreaptă – Arad aduce în fața dumneavoastră un set de inițiative menite să transforme Aradul într-un oraș modern, eficient și prietenos cu cetățenii. Viziunea se bazează pe opt piloni esențiali, fiecare având la bază proiecte concrete și realizabile.

  1. **Informatizarea proceselor din administrația publică prin fonduri europene**  Unul dintre obiectivele principale este informatizarea completă a administrației publice locale, utilizând fonduri europene. Această inițiativă va simplifica procesele birocratice, va reduce timpii de așteptare și va îmbunătăți semnificativ accesul cetățenilor la servicii publice. Digitalizarea va crea un mediu mai transparent și mai eficient, facilitând interacțiunea dintre administrație și comunitate.

  2. **Proiecte de calitate și realizate la timp**  O problemă majoră a orașului nostru este legată de proiectele care sunt implementate. Implementarea unor standarde stricte de calitate și respectarea termenelor limită pentru proiectele de infrastructură și dezvoltare sunt esențiale pentru a asigura sustenabilitatea și eficiența investițiilor publice. Există soluții, vedem că în alte orașe lucrurile funcționează foarte bine. Cu siguranță mă voi apleca serios asupra acestui subiect, sunt necesare consultări serioase pentru a schimba aceste implementări defectuoase.

  2024.04 Cristi Galea 46

  3. **Sprijinirea antreprenoriatului local**  Antreprenorii locali reprezintă motorul economiei arădene. Vom dezvolta programe de sprijin financiar și consultanță pentru startup-uri și IMM-uri, facilitând accesul acestora la piețe noi și la resursele necesare pentru creștere. Implementarea unor hub-uri specifice, organizarea de târguri, seminarii și parteneriate cu instituții de învățământ și finanțatori va stimula inovația și competitivitatea în mediul de afaceri local.

  4. **Turism și dezvoltare locală**  Aradul are un potențial turistic uriaș, neexploatat suficient. Prin promovarea obiectivelor turistice locale și dezvoltarea infrastructurii turistice, vom atrage un număr mai mare de vizitatori, ceea ce va impulsiona economia locală. Investițiile în restaurarea și promovarea patrimoniului cultural și natural vor pune Aradul pe harta destinațiilor de top din România. Având peste 150 de obiective turistice nepromovate, scopul nostru este ca Aradul să nu mai fie doar tranzitat, ci și vizitat!

  5. **Aradul Verde**  Un oraș verde este un oraș sănătos. Vom continua proiectele de plantare a arborilor, dezvoltarea parcurilor și spațiilor verzi și promovarea energiei regenerabile. Prin aceste măsuri, ne propunem să îmbunătățim calitatea aerului și să creăm un mediu mai plăcut și mai sănătos pentru toți locuitorii Aradului. Curățenia într-un oraș este esențială pentru asigurarea unui mediu sănătos și plăcut pentru locuitori, contribuind la bunăstarea generală și la atragerea vizitatorilor și investițiilor.

  6. **Infrastructura urbană**  Modernizarea infrastructurii urbane este o prioritate. Vom demara proiecte de reabilitare a drumurilor, trotuarelor și iluminatului public, asigurând condiții mai bune de trafic și siguranță pentru toți locuitorii. De asemenea, este vital nu doar să achiziționăm, ci și să întreținem! Vom încuraja utilizarea mijloacelor de transport ecologice. Ținta este digitalizarea, fluidizarea, creșterea numărului de parcări și a zonelor pietonale.

  2024.04 Cristi Galea 88

  7. **Educație modernă**  Investiția în educație este o investiție în viitorul nostru. Vom moderniza biblioteci și unități de învățământ, dotându-le cu echipamente moderne și tehnologii digitale, și vom implementa programe educaționale inovatoare. Parteneriatele cu universități și organizații internaționale vor oferi tinerilor acces la resurse și oportunități de învățare de înaltă calitate. Încurajăm implementarea de cursuri de istorie locală, învățământul dual, programe de stimulare a lecturii.

  8. **Cultură, divertisment și sport**  Cultura, divertismentul și sportul joacă un rol vital în calitatea vieții comunității noastre. Vom sprijini inițiativele culturale locale, vom dezvolta spații pentru evenimente și activități recreative și vom promova sportul de masă și de performanță. Investițiile în infrastructura sportivă și culturală vor crea oportunități pentru toate vârstele și vor stimula coeziunea socială. Este obligatoriu să implementăm un calendar comun al evenimentelor din Arad pentru a minimiza suprapunerea lor. De asemenea, vom lupta pentru a reda Casa de Cultură a Sindicatelor înapoi arădenilor.

  fea4e1bf a80f 40bd b02b 5096f9f53f9f

  Aceste opt direcții strategice reflectă angajamentul nostru de a transforma Aradul într-un oraș modern, prosper și prietenos cu cetățenii. Vă invităm să ne fiți alături în acest demers și să contribuim împreună la dezvoltarea comunității noastre.

  Comandat de Partidul Alternativa Dreaptă – Filiala Judeteană Arad.
  Publicat de SC Special Advertising SRL.
  Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 21240153.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comments are closed.