joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Avem 8 candidați pentru Primăria Aradului. Iată ce averi au declarat înainte de scrutin!

  de Mihai Todoca | 6 iunie 2024, 3:20 PM | Politikos | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Sunt, așa cum deja se știe, după aproape 30 de zile de campanie electorală, opt candidați pentru funcția de primar al Aradului. Unii foarte cunoscuți, alții au încercat să se prezinte așa cum au putut și știut ei și echipele lor de campanie.

  Unii ocupă deja funcții publice, cum ar fi Călin Bibarț, Ilie Cheșa sau Adrian Wiener, care sunt obligați prin lege să-și declare averile și interesele, astfel că acestea sunt deja și publicate pe portalul declarațiilor de avere și interese.

  Alții însă provin din mediul privat, iar averile acestora nu au fost disponibile publicului.

  Cum una dintre cerințele depunerii dosarului de candidatură pentru postul de primar era și declararea averilor și intereselor, acestea au devenit publice.

  Mai jos puteți consulta, în ordine alfabetică, declarațiile de avere și interese a celor 8 candidați pentru funcția de primar: Leontin Aslău, Călin Bibarț, Ilie Cheșa, Dănuț Cotuna, Cristian Galea, Bogdan Lăbășan, Atilla Veres și Adrian Wiener.

  Leontin Aslău

  Călin Bibarț

  Ilie Cheșa

  Dănuț Cotuna

  Cristian Galea

  Bogdan Lăbășan

  Atilla Veres

  Adrian Wiener

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.