„Sunt un orb” la Casa de Cultură a Sindicatelor

  de [email protected] | 20 mai 2014, 7:13 PM | Știri Arad

  0

  Casa de Cultura a Sindicatelor va găzdui pe data de 3 iunie 2014, la ora 19:00, spectacolul „Sunt un orb”, cu inegalabilul Horațiu Mălăele.

  Sunt un orb, recitalul extraordinar cu Horaţiu Mălăele, este compus dintr-o pleiadă de poezii despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soţie prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Pâcă, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc.
  Alături de poezie, se va regăsi în spectacolul prezentat umorul inconfundabil al actorului presărat cu muzică şi improvizaţie.

  „Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră”, spune Horaţiu Mălăele.

  Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Sindicatelor la prețul de 49 Ron.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.