miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  STRADA: Dimploma „Cu un Tipei nu se face primăvară” merge direct în brațele bătăușului cu același nume

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:30 PM | Pamflet

  0

  Dacă scoatem din numele TIPEI, două litere, anume „i” și „p”, rămânem cu un TEI, un copac cu esență puternică. Pentru fostul deputat Riviș, cel ce are IP-ul fix trecut direct în numele său de botez, adică TipEI, a fost un an furtunos, cu esențe puternice doar pe alocuri. Nu numai că a pierdut orice șansă de a mai fi ales în vreo funcție publică, nu numai că tatăl său a pierdut șefia penticostalilor pe raza întregii țări, dar Riviș Tipei… și-a mai și bătut soția ca o încununare a tăt. Îmbătat probabil de mirosul fructelor de mare de la restaurantul de lângă Matern, și orbit de oareșce farmece ale cafeluței zilnice băute în prezențe neliniștitoare pentru cultul din care provine, Tipei ăsta a recurs la ceea ce Special Arad scria la vremea respectivă (într-un articol care a sporit numărul cititorilor noștri, precum și popularitatea).

  Pentru asta, îi oferim Dimploma „Cu un Tipei nu se face primăvară” pe care și-o merită din plin, dar pe care nu i-o v-om înmâna decât atunci când ne va prezenta NUP-urile la toate dosarele penale pe care le are înregistrate la IPJ Arad.

  12-STRADA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.