Polițist bătut măr de un interlop cu Bentley. Vezi imaginile video!

  de Special Arad | 12 July 2015, 12:28 PM | Naţional

  0

  Un şmecher cu Bentley a luat la pumni un poliţist sub ochii soţiei gravidă în luna a opta. Întreaga scenă s-a petrecut la Constanța. Interlopul nu a suportat apropierea unei alte maşini de bolidul lui şi a luat „măsuri”, luându-l la pumni pe tupeistul care şi-a permis să se apropie. Cel care a încasat pumni de la interlop este un poliţist, care se afla în timpul liber, la mare. Şmecherul cu Bentley nu a suportat apropierea unei alte maşini de bolidul lui şi a luat măsuri de îndată, luându-l la pumni pe tupeistul care şi-a permis să se apropie.

  Poliţistul s-ar fi apropiat prea mult cu Megane-ul său de bolidul de 200.000 de euro al bărbatului care avea o constituţie robustă şi a ripostat dur, atacându-l pe omul legii, aflat la volan.

  Pe înregistrarea video postată pe youtube se vede cum bătăușul i-a cărat câţiva pumni poliţistului. Deşi iniţial nu a intervenit nimeni, la final a fost nevoie de 10 bărbaţi pentru a-l opri pe agresor.

  Reţinut de poliţie timp de 24 de ore, ulterior bătăușul a fost eliberat, fiind cercetat acum în stare de libertate. Bărbatul este acuzat de lovire şi alte violenţe.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.