duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițist bătut măr de un interlop cu Bentley. Vezi imaginile video!

  de Special Arad | 12 iulie 2015, 12:28 PM | Naţional

  0

  Un şmecher cu Bentley a luat la pumni un poliţist sub ochii soţiei gravidă în luna a opta. Întreaga scenă s-a petrecut la Constanța. Interlopul nu a suportat apropierea unei alte maşini de bolidul lui şi a luat „măsuri”, luându-l la pumni pe tupeistul care şi-a permis să se apropie. Cel care a încasat pumni de la interlop este un poliţist, care se afla în timpul liber, la mare. Şmecherul cu Bentley nu a suportat apropierea unei alte maşini de bolidul lui şi a luat măsuri de îndată, luându-l la pumni pe tupeistul care şi-a permis să se apropie.

  Poliţistul s-ar fi apropiat prea mult cu Megane-ul său de bolidul de 200.000 de euro al bărbatului care avea o constituţie robustă şi a ripostat dur, atacându-l pe omul legii, aflat la volan.

  Pe înregistrarea video postată pe youtube se vede cum bătăușul i-a cărat câţiva pumni poliţistului. Deşi iniţial nu a intervenit nimeni, la final a fost nevoie de 10 bărbaţi pentru a-l opri pe agresor.

  Reţinut de poliţie timp de 24 de ore, ulterior bătăușul a fost eliberat, fiind cercetat acum în stare de libertate. Bărbatul este acuzat de lovire şi alte violenţe.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.