ExclusivDeputatul Lucian Riviș Tipei și-a bătut soția și este cercetat de procurori

  de O. Peniță | 28 May 2014, 9:51 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  11

  Probabil că înfrângerile suferite în politică în ultimul an nu i-au făcut bine, cum dealtfel era normal, deputatului Lucian Riviș Tipei (PDL)…

  Astfel, în seara zilei de 23 mai, la ora 20,40, cu două zile înaintea alegerilor europarlamentare, Riviș Tipei a fost reclamat de soția sa (36 de ani), prin apelul de urgență 112.

  Doamna Tipei a sunat la 112 reclamând faptul că a fost agresată de soțul ei, Lucian Riviș Tipei (38 de ani), la domiciliul pe care-l dețin în Grădiște.

  În urma intervenției jandarmilor a fost depusă o plângere penală, aceasta urmând să  fie cercetată de procurorii arădeni.

  Nu știm cum se potrivește bătaia cu credința… știut fiind faptul că deputatul face parte din familia penticostală, tatăl acestuia fiind șeful cultului… Sau, poate bătaia e ruptă din Rai…

  Revenim cu amănunte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da vedeti ce ,,om ,, este fratilor si surorilor !!!! Acest frustrat a reprezentat Aradul in Parlament , va rog sa-l votati din nou fratilor si surorilor daca candideaza din nou !!!!!!!!!!!!!!!!! Ca exact pe voi va reprezinta !!!!!!!!!!!

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Acum dk te iei de ”penti” s-ar zice că ești nedrept și faci deosebire între culte. Nu cultul e de vină și nici educația pe care sigur a primit-o. Nu știm natura scandalului, bătăii sau bătăilor (neștiute) – ați publicat recent un articol cu violența asupra femeilor – dar domnule riviș – sunteți cu adevărat o rușine pt cult, pt familie, pt profesia și girul politic pe care le aveți. Indiferent de unde a pornit discuția (cred deja că nu e singura ceartă sau bătaie) dar nici într-un caz nu trebuia să vă loviți soția. Ce spune domnul rivis tipei senior? Cum se poate uita în ochii nurorii sale, a nepoților – dacă-i are? Dar în fața comunității de creștini fiind și președintele cultului penticostal pe țară? Mă gândesc că doamna riviș nu v-a înșelat și nici nu v-a ars mâncarea, pantalonii sau a uitat să șteargă praful!
   Sunteți nervos din cauza pdl-ului? Atunci ce să zică falcă?! S-o ia și el pe ela la bătaie ?!(cum avea cândva prostul nărav). Dar ce să zică crin sau johanis? Ăștia toți se duc acasă și-și iau la bătaie nevestele pt că s-a dus dracului pdl-ul? Să fiu în locul tatălui dumitale te-aș da afară din biserică! Apoi din partid. Sau așa trebuie de la partid – să fiți duri cu femeile! că la politică ați bulit-o și n-aveți pe cine să mai bateți nici la toamnă. (iar dk aș fi femeie, în speță soția dvs – care în mod sigur a încasat mmmai mmmulte în vilă – aș divorța în 24 ore!). Bonus.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.