Un primar se crede Cassius Clay! Și-a bătut un consătean și a așteptat aplauzele sorbind o bere…

  de Special Arad | 28 April 2014, 9:47 AM | Naţional

  0

  Primarul comunei Domașnea, din județul Caraș-Severin, a luat la pumni un consădean într-o benzinărie din localitate.

  Astfel, camerele de supraveghere din benzinărie l-au surprins pe primarul Petru Lorinț în timp ce stătea la bere cu alte două persoane. La scurt timp, în stația peco și-a făcut apariția un consătean de-al acestuia, angajat al acelei benzinării, dar aflat în timpul liber, iar primarul s-a repezit la el și a început să-l lovească cu pumnii.

  Când au văzut ce se petrece, colegii de pahar ai primarului s-au ridicat și s-au dus spre locul conflictului, însă nu au intervenit. După ce și-a bătut consăteanul, primarul și-a terminat berea liniștit, timp în care, spun martorii, ar fi continuat să-l amenințe pe cel lovit.

  După ce a primit câțiva pumni „sănătoși” de la primar, rănitul a fost transportat de urgență la spitalul din Caransebeș, iar apoi ar fi fost transferat la Reșița, datorită rănilor grave.

  Prin comună se vorbește de un conflict mai vechi între cei doi, pornit de la pășunat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.