joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ȘTIRI ARAD: Dimploma „Cel mai adaptat la situație animal politic de la noi din județ” – secțiunea „Știri Arad”: Adrian Țolea… venit, fulminant, de la „Inutile”!

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 11:38 AM | Pamflet

  0

  Dacă nu pica Ioțcu la pușcărie, Adi Țolea ar fi fost „inutilul anului” clar ca apa plată! S-ar fi duelat cu Neluțu Cristina, cu Varga, cu Guțu și cu Țițirigă „la mustață” pentru inutilul anului 2015 dacă n-ar fi fost săltat Sultanul.
  Până la sfârșitul acelui iulie apocaliptic, când în amiaza zilei de 24, liniștea spartă, ani de-a rândul, doar de sunetele-comenzi pe care le scoteau  Măria-Sa Ioțcu și doamna Rodi, a fost pusă pe silent cu totul de niște indivizi mascați care, „pur și simplu au năvălit în Consiliul Județean, tu, fată… au intrat la președinte în birou de ne-am speriat toate… de la rechin bătrân de birou la țiganca ce vinde rujuri”…

  Adi Țolea era la serviciu. În scaunul său inutil de vicepreședinte de consiliu județean pe probleme inutile se simțea inutil inclusiv în ecuația Ioțcu + Pătrașcu – Drăgan + DNA = pârnaie… și, sincer, ne și îndoim că știa speța… pe el chestiile astea îl ocoleau… n-ajungeau la Țolea combinații de nivelul ăsta (apropo… ajung acum… dar despre asta… anul viitor:).
  Ai simțit luna aia de doliu, nu?… A fost un august tăcut și speriat. În Consiliul Județean Arad nu mai șușoteau nici muștele. Puținii care aveau curajul să se bucure, la serviciu o făceau doar la budă… cu ușa închisă și urechea ciulită… Acasă beau și dădeau de băut la toată lumea… chiuiau în comentarii pe net… mai ștergeau de pe Facebook câte o poză cu Ioțcu noaptea, la 3… dar, nu… până în septembrie, n-a avut nimeni curajul să se bucure la serviciu.  Chiar dacă oficial suspendat ca președinte în ultima zi din iulie, fantoma lui Ioțcu a rezistat sub cupola aia o lună de caniculă… ceea ce e destul de mult… la cât de adaptabili sunt oamenii!

  Ei bine, însă, din septembrie a început să se schimbe totul: Adi Țolea s-a dovedit a fi cel mai adaptabil dintre toți! O combinație rar întâlnită între Lăpușneanu și Brutus, cu vise secrete de comisar european. În 4 luni, plus una de „meditații transcendentale” la o înghețată lungă cu Ghiță „Tutankamon” Falcă, Țolea a reușit să intre nu atâta în pielea (că cine ar vrea să fie în interiorul pielii lui Ioțcu?!), cât în Fotoliul de Sultan… frate… și o face atât de bine încât zici că acolo s-a născut… dacă-l vezi acuma!
  Știți… nu mai trebuie să vă umplem de linkuri… „faptele de arme, comitete și comiții” pe care le-a prestat președintele interimar Adrian Țolea spre populația de la vârful administrației județului, nu? A rupt Spitalul Județean în 16… a făcut o rocadă cu eliminare de regină la schimb cu pion la Centrul Cultural… a spart conductele principale de sifonat bănoci la Apă Canal.
  Ok – pentru toate astea s-a certat cu partidul… dar, hai, mă… ne știți pe noi să manifestăm vreo umbră de respect față de această formă de asociere?! Bravo, Țolea, că ți se rupe de partid! – și nouă!
  Azi-mâine, să vezi tu numa, asistă pasiv și la arestarea lui Falcă… și devine Tutankamon absolut, pe aceeași formulă. După care să vezi tu liniște și-n partid…

  Păi nu merită premiul de „Cel mai adaptat la situație animal politic de la noi din județ” Adi Țolea – pe secțiunea „Știri Arad”?
  Îl merită cu brio!

  DIMPLOMA TZOLEA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.