luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Star Wars: The Bad Batch” și „Tales of the Jedi” vor avea sezoane noi

  de Special Arad | 15 aprilie 2023, 1:50 PM | Pop Culture

  0

  Evenimentul „Star Wars Celebration” din acest an a însemnat o „supradoză” de vești bune pentru fanii francizei Star Wars. Au fost anunțate trei noi filme de lungmetraj Star Wars (detalii, aici), a fost lansat trailerul noului serial „Ahsoka” și au fost dezvăluite mai multe detalii despre distribuție (vezi aici), dar au fost anunțate și sezoane noi pentru două seriale de animație îndrăgite: „Star Wars: The Bad Batch” și „Tales of the Jedi”.

  Star Wars: The Bad Batch – sezonul 3

  Clone Force 99 se va întoarce cu aventuri noi, scrie StarWars.com. Vestea a fost anunțată în premieră la Star Wars Celebration Europe 2023 de producătorii executivi Brad Rau, Jennifer Corbett și Athena Portillo la standul Bad Batch.

  Sezonul 3 este deja în pregătire, urmând să sosească pe Disney+ în 2024.

  Vestea mai puțin bună pentru fani este că acesta va fi ultimul sezon.

  Sezonul 2 al serialului de animație a fost lansat pe Disney+ la începutul acestui an, pe 4 ianuarie 2023, cu o premieră în două episoade și s-a încheiat de curând, pe 29 martie 2023, tot cu un final împărțit în două episoade.

  Star Wars: Tales of the Jedi – sezonul 2

  Dave Filoni a anunțat la Star Wars Celebration Europe 2023, la standul care a sărbătorit 15 ani de la lansarea serialului de animație „Star Wars: The Clone Wars” că noua miniserie de animație, „Star Wars: Tales of the Jedi” va reveni pentru un al doilea sezon pe Disney+.

  „Tales of the Jedi a fost atât de distractiv prima dată, am decis să fac mai mult”, a spus el.

  Primul sezon din „Tales of the Jedi” a prezentat șase episoade, personajele în prim plan fiind Ahsoka Tano și Contele Dooku.

  • Citește și: Zece actori revin să dea voce personajelor Star Wars în miniseria de animație „Tales of the Jedi”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.