luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  S-au anunțat trei noi filme de lungmetraj Star Wars!

  de Tomck@t | 8 aprilie 2023, 4:46 PM | Film | Pop Culture

  0

  (foto: Pinterest, CNET, Dan of Geek, EmpirePoster, Polygon)

  Sunt zile pline de suspans și surprize peste surprize pentru fanii Star Wars. Ieri, la evenimentul „Star Wars Celebration” din Londra a fost dezvăluit în premieră primul trailer al serialului Disney+ „Ahsoka”, dar au mai fost anunțate și nu mai puțin de trei filme noi marca Star Wars.

  Marele anunț de la „Star Wars Celebration” nu a fost despre producția unui singur film nou, așa cum s-ar fi așteptat fanii, ori o nouă trilogie, ci trei filme separate, cu povești separate, plasate în diferite perioade de timp ale galaxiei Star Wars, scrie ScreenCrush.

  Primii Jedi, echipa The Mandalorian – Boba Fett – Ahsoka, dar și Rey Skywalker

  Primul film va avea semnătura regizorului James Mangold, care lucrează în prezent și la următorul film „Indiana Jones”. Acțiunea filmului său din franciza Războiul Stelelor va fi plasată în „zorii Jedi” și va spune povestea originii Ordinului Jedi, ceva ce nu a mai fost explorat niciodată pe ecran.

  Al doilea film va fi un fel de „Avengers” în Star Wars și va fi o „încheiere” a poveștilor interconectate din seriile Star Wars Disney+ și anume „The Mandalorian”, „The Book of Boba Fett” și viitorul serial, „Ahsoka”. Din câte se știe în acest moment, se pare că în filmul anunțat vor face echipă toate aceste personaje, încercând să-l oprească într-o luptă finală pe antagonistul Grand Admiral Thrawn (jucat de Lars Mikkelsen, după cum s-a anunțat chiar astăzi) și să oprească ascensiunea Primului Ordin (First Order), misiunea din urmă nefiind finalizată cu succes, după cum fanii Star Wars știu deja, deoarece povestea despre „Primul Ordin” continuă în „Star Wars: Trezirea forţei” – Episodul VII, cu Kylo Ren și Snoke.

  Este foarte posibil ca în acest film să apară și Luke Skywalker, o variantă mai tânără a personajului. Este, în acest caz, cu semnul întrebării dacă Luke Skywalker va fi jucat din nou de Mark Hamill sau de Max Lloyd-Jones și prelucrat cu CGI / Deepfake (ca în serialele „The Mandalorian” și „The Book of Boba Fett”) sau va fi distribuit în rol un alt actor care să semene cu tânărul Mark Hamill, respectiv cu binecunoscutul personaj Luke Skywalker din trilogia originală.

  Cel de-al treilea film anunțat va fi o continuare directă a ultimei trilogii, cu personajul Rey Skywalker în prim plan, jucată din nou de actrița Daisy Ridley. Regia va fi semnată de Sharmeen Obaid-Chinoy. Povestea va fi despre cum Rey va „construi” un nou Ordin Jedi. Nu se știe, deocamdată, câte și care dintre personajele ultimei trilogii vor reveni în acest film.

  Sursa: Screencrush

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.