sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spitalul TBC din Arad anunță primii vindecați de coronavirus

  de Special Arad | 8 aprilie 2020, 5:54 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad | Topic special

  1

  Șapte dintre pacienții internați în clădirea de pe strada Stephan Ludwig Roth (Spitalul TBC) au fost externați din spital după ce au primit rezultate negative la cele două testări consecutive Covid -19, fiind considerați vindecați, se anunță într-un comunicat remis Special Arad de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

  „Spuneam sâmbătă că este prematur să vorbim despre pacienți vindecați la Arad deoarece noi am internat pacienți confirmați cu COVID-19 abia din data de 25 martie. Iată că astăzi, ne bucurăm cu toții să anunțăm că avem pacienți vindecați la Arad. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și încredere!”, a declarat conf. univ. dr. Gheorghe Nini, medic coordonator Secție Boli Infecțioase Adulți – COVID-19 (spitalul din Grădiște).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.