vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad efectuează examinări RT-PCR, pentru COVID-19, contra-cost!

  de Special Arad | 14 mai 2020, 12:38 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. De luni, 18 mai, Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad efectuează, la cerere, examinări RT-PCR pentru COVID-19.

  Examinările se realizează contra-cost, tariful fiind stabilit la 215 lei pentru o testare.

  ”Persoanele care doresc să fie testate pentru virusul SARS CoV-2 au posibilitatea să efectueze testarea contra-cost, în Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Ambulatoriului Integrat. Vom realiza testarea la cerere, în paralel cu testările pacienților care se adresează Unității de Primire Urgențe. De asemenea, ne pregătim, pentru perioadaurmătoare să oferim arădenilor și servicii de testare pentru anticorpi”, a explicat biochimist principal Luminița Pilat, coordonatorul Laboratorului de Analize Medicale.

  Programările se realizează telefonic, prin centrala Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad – telefon: 0357/40.72.00 sau 0257/ 22.00.00, interior 175.

  Recoltarea probelor se va efectua între orele 08.00 – 12.00, în ambulatoriul spitalului (strada Andrenyi Karoly), iar rezultatele vor fi eliberate în interval de 24 de ore.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.